Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 18 Svibanj 2020 11:39

Radovi u Ulici Joze Kljakovića Šantića

 

U Ulici Joze Kljakovića Šantića, odnosno na lokaciji prostora postojećeg igrališta i njegovog okoliša, u tijeku je uređenje javnih površina i novih sadržaja.

Namjera Grada Solina je oplemeniti i urediti prostor oko postojećeg igrališta i time proširiti sportske i rekreacijske sadržaje, kao i dodatno oplemeniti sam prostor. Uređenje uključuje izvedbu javnih staza popločavanjem, opremanje komunalnim sadržajima te hortikulturno uređenje, tj. uređenje zelenih površina visokim i niskim zelenilom.

Do sada su uređene javne staze i novi prostor za odlaganje otpada, a trenutno je u tijeku hortikulturno uređenje površina uz ulicu i oko rekreacijskih sadržaja.
Zapadno od igrališta proširena je zona rekreacije postavljanjem sprava i uređenjem street workout parka koji sponzorira INA - INDUSTRIJA NAFTE d.d.

Idući korak ka uređenju ovog prostora je postavljanje multifunkcionalne podloge na igralištu s dodatnom opremom. Nadamo se da ćemo do kraja godine uživati u potpuno uređenom i transformiranom prostoru koji će moći koristiti sve generacije, posebno mladi i djeca.

Ovom prilikom zahvaljujemo Cemex-u Hrvatska d.o.o. i sponzoru INA - INDUSTRIJA NAFTE d.d.

Pročitano 483 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr