Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 11 Svibanj 2020 08:25

Radno vrijeme Gradske knjižnice Solin

Središnja knjižnica i ogranci Gradske knjižnice Solin od ponedjeljka, 11. svibnja počinju s radom s korisnicima u ograničenom opsegu sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad knjižnica. Knjižnica i njeni ogranci bit će otvoreni za korisnike knjižničnih usluga od ponedjeljka do petka u vremenu od 9.00 do 13.30 sati i to samo za povrat građe.

Svi rokovi posudbe knjižnične građe produženi su i neće biti naplate zakasnine.

Vraćena građa, prema preporukama HJZJ nakon razduživanja ide u karantenu na tri dana te dezinfekciju. Nakon ove faze, kada ispunimo sve potrebne uvjete, sukladno epidemiološkim i stručnim knjižničarskim uputama aktivirat će se usluga posudbe građe. Gradska knjižnica poziva vas da pratite mrežnu i facebook stranicu Knjižnice gdje će objavljivati sve novosti o radu i uslugama.

- Kako bismo vam omogućili da što prije dođete do knjiga za čitanje uvodimo novu uslugu posudbe prethodno rezervirane građe. Rezervirajte knjige putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Navedite koje biste naslove iz našeg kataloga željeli posuditi, vaše ime i prezime te broj članske iskaznice i sačekajte odgovor u kojem ćemo vam dati detaljne upute o načinu i vremenu preuzimanja željene građe. Građu možete preuzeti u Središnjoj knjižnici - poručuju iz Gradske knjižnice Solin. 

 

 

Pročitano 278 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr