Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 21 Travanj 2020 09:07

Propusnice – informacija za građane koji putuju izvan Županije i na otoke

Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od 20. travnja 2020. za putovanje unutar Splitsko-dalmatinske županije nisu potrebne e-Popusnice, osim za putovanja van područja Splitsko-dalmatinske županije te za putovanje na otoke i s otoka unutar Županije.

Građani Solina koji putuju van Županije, na otoke i s otoka i dalje propusnicu mogu zatražiti putem sustava e-Propusnice.

Proces izdavanja e-Propusnice je sljedeći. U internetskom pregledniku upišite adresu https://epropusnice.gov.hr, odaberite listu vjerodajnica, kao i prilikom uobičajenog pristupa sustavu te potvrdite svoje podatke. Ulaskom u korisničko sučelje e-Propusnice, izaberite jednu od opcija: zahtjev za propusnicom, pregled propusnica ili pregled zahtjeva. Ukoliko želite predati zahtjev za izdavanjem propusnice, ispunite tražene podatke te potvrdite zahtjev. Nakon odobrenja, vaša e-Propusnica bit će vidljiva u pdf formatu.

Upute za ishođenje prihvatljive vjerodajnice za elektroničku identifikaciju dostupne su na linku - https://www.fina.hr/vjerodajnice-za-e-gradane

Detaljnije upute nalaze se na https://bit.ly/2RlJxrD.

Samo građani koji nisu u sustavu e-Građani propusnicu za izlazak iz Splitsko-dalmatinske županije te za odlazak na otok mogu zatražiti od Stožera civilne zaštite Grada Solina, na e mail i poslati sljedeće podatke: ime i prezime, adresa, oib, e-mail, razdoblje za koje se traži propusnica, mjesto odredišta i razlog podnošenja zahtjeva.
Propusnica se izdaje isključivo elektronskim putem, bez socijalnog kontakta.

Otvoreni mail za e - Propusnicu:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NO MORATE BITI SVJESNI DA JE TO PUNO DUŽI PUT za dobivanje e-propusnice (dobit ćete propusnicu u roku cca 48 sati).

 

Pročitano 631 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr