Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 19 Siječanj 2018 07:54

Članovi Dječjeg gradskog vijeća posjetili Gradsku upravu

Mali solinski vijećnici, članovi Dječjeg vijeća grada Solina proveli su jedno radno jutro u zgradi gradske uprave i upoznali se s radom njezinih djelatnika te gradonačelnika Dalibora Ninčevića.

- Ovdje cijelo jutro vlada neka užurbanost. Čujem samo telefone, potpisuju se neki dokumenti, održavaju se neki sastanci. Očekivao sam nešto slično, ali ovo ne - kazao je vijećnik Ivan kojemu je drago što je imao priliku vidjeti kako izgleda jedan radni dan gradonačelnika, ali i cijele Gradske uprave.

dgv gradska uprava 2017

- Ideja je bila da se mladi ljudi kroz direktno sudjelovanje u jednom radnom danu iz prve ruke upoznaju s načinom djelovanja gradske uprave – kazala nam je voditeljica solinskog Dječjeg gradskog vijeća Radojka Bućan, koja je male vijećnike upoznala i provela s radom gradske uprave.

Nakon upoznavanja malih vijećnika sa službenicima kojih su ih upoznali i informirali sa svojim radom od protokola i blagajne ... održan je i radni sastanak s gradonačelnikom grada Solina Daliborom Ninčevićem i njegovim zamjenikom Ivicom Rakušićem.

Članovi Dječjeg vijeća Grada Solina na čelu s predsjednikom Lorenom Orošnjakom iznijeli su i svoje planove i programe za još bolji život djeteta u našem Gradu Solinu.
- Potrebni su nam dodatni sadržaji poput kina i bazena, a svakako bi trebalo urediti i još dječjih igrališta – kazali su tom prilikom članovi solinskog Dječjeg gradskog vijeća.

Nakon ugodnog i produktivnog sastanka slijedilo je jedno i fotografiranje u Uredu gradonačelnika, a dogovoren slijedeći sastanak.

 

 

 

Pročitano 3752 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr