Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 19 Listopad 2016 09:26

Šušur na dva kola - Biciklijada solinskih školaraca

Pod nazivom Šušur na dva kola, Dječje vijeće grada Solina i Grad Solin u subotu 22. listopada 2016. s početkom u 10 sati organiziraju biciklijadu u Vranjicu.

Cilj ovog sportskoga događaja jest prezentirati zdrav način života kroz rekreaciju, točnije biciklizam i to prvenstveno djeci.

Prijave nisu potrebne, što znači svi školarci koji će doći s biciklima na Meterize (poželjna nazočnost roditelja ili nastavnika!), na sam ulaz u Vranjic, s početkom u 9,30 sati, smatraju se prijavljenima.

Šušur na dva kotača je biciklijada koja nema natjecateljski karakter već je to rekreativna vožnja, stoga se svi sudionici trebaju voziti na okupu (nema odvajanja, pretjecanja, utrkivanja...) jer samo kad je formirana velika skupina, biciklijadom se odašilje poruka onima koji je trebaju čuti, a to je zdrava rekreacija!

Start: Meterize (poviše sportskoga centra)
Cilj: Ispred Pošte Vranjic (kraj Ribiča)

Okupljanje sudionika/ca započinje 30 minuta prije starta.

Nakon biciklijade u dvorištu Ribičkoga društva organizirat će se druženje, a na samom kraju biciklijade Šušur na dva kola u ime Centra za djecu, mlade i obitelj grada Solina, voditeljica Centra Ivana Teklić uručiti biciklu djeci iz Doma Maestral, a koja žive na području našega Grada.

 rb

 

 

 

Pročitano 3250 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr